Digital Currency Group åtar sig 100 miljoner dollar för att öka Bitcoin Mining i NordamerikaBitcoin gruvverksamhet

Digital Currency Group (DCG), ett New York-baserat blockchain-investeringsföretag, har idag tillkännagivit lanseringen av en ny investering till ett värde av 100 miljoner dollar för att påskynda Bitcoin-gruvverksamheten i Nordamerika.

DCG, som stod ensam som den mest aktiva investeraren i blockchainbranschen och stödjer över 160 blockchainföretag i inte mindre än 30 länder runt om i världen, gjorde det senaste åtagandet genom sitt dotterbolag, Foundry

Som en DCG-utskjutning är Foundry ett av Nordamerikas största Bitcoin Billionaire gruvföretag sedan invigningen för att föra institutionella efterfrågelösningar till Bitcoin-gruvindustrin genom marknadseffektivitet, transparens och kapitaltillgångar.

Gjutningschef Mike Colyer anser att utvecklingen är lovande för företaget och särskilt Nordamerika.

”Vi vill stärka decentraliserad infrastruktur i den nya digitala ekonomin, och vårt arbete kommer att stödja utvecklingen och tillväxten av gruvdrift. Vi är ett företag som byggs av gruvarbetare för gruvarbetare och vi samarbetar med företagare som delar vårt uppdrag att främja industrin och skapa ett decentraliserat gruvekosystem, ”kommenterade han.

Enligt tillkännagivandet kommer DCG att för första gången ge en möjlighet för producenter och gruvarbetare att få tillgång till pålitliga kapitalresurser och partners som använder DCG-nätverkslösningen.

DCG: s VD och grundare Barry Silbert kommenterade också det nyligen lanserade projektet och sa:

Digital gruvdrift och insatser utgör ryggraden i blockchain-tekniken som kommer att driva denna utveckling. Gjuteri tar kritiska resurser och vägledning till ett viktigt hörn av branschen, och Mike Colyer och hans team har expertis, trovärdighet och integritet för att stödja gruvarbetares och tillverkares utvecklande behov.

För Silbert är den större bilden i gruvindustrins tillväxt eftersom hans företag är fast beslutna att „påskynda utvecklingen av ett bättre finansiellt system.“

Tidigare idag hade Coinfomania rapporterat stora rörelser för att samla Bitcoin gruvkapacitet under det kommande året då Riot Blockchain köpte nästa generations Bitcoin-gruvdrift specificerad vid S19 Pro Antminers (110 TH), värt 28 dollar. 7m