Cardano (ADA) tavoittelee 0,12 dollaria, mutta ei ole vielä vahvistanut noususuuntausta

LYHYESTI

  • ADA seuraa laskevaa vastuslinjaa.
  • Tukea ja vastarintaa on vastaavasti 0,103 dollaria ja 0,115 dollaria.
  • Hinta viimeistelee A-B-C-korjauksen.

Cardanon (ADA) hinta on noussut 23. syyskuuta lähtien. Vaikka nousu on ollut merkittävää, hinnan ei ole vielä noussut kriittisen vastustason yläpuolelle.

Siksi nykyinen ralli voi olla pikemminkin retracement kuin uuden nousutrendin alku.

ADA testaa vastustuskykyä

ADA-hinta on siirtynyt alaspäin sen jälkeen, kun se oli korkeimmillaan 0,154 dollaria 24. heinäkuuta. Hinta saavutti paikallisen alimman tason, 0,075 dollaria 23. syyskuuta. Myöhemmin hinta aloitti edelleen nousevan nousun.

13. lokakuuta hinta nousi korkeimmalle tasolle, 0,114 dollaria. Tämä oli merkittävää, koska se vahvisti sekä koko pudotuksen 0,5 Fib-tason (0,115 dollaria) että laskeutuvan vastusviivan, joka oli vedetty edellisen 24. heinäkuuta jälkeen.

Hinta hylättiin ja käydään tällä hetkellä kauppaa vastusalueen / linjan ja pienen 0,103 dollarin tukialueen välillä.

Päivittäisen aikataulun tekniset indikaattorit ovat nousussa. Kaikki kolme MACD-, RSI- ja stokastista oskillaattoria kasvavat. Lisäksi ei ole laskusuuntaista eroa. MACD on ylittänyt positiivisen alueen, ja stokastinen oskillaattori on tehnyt nousevan ristin.

Siksi todennäköisin skenaario olisi purkautuminen ja ralli kohti seuraavaa vastusaluetta hintaan 0,124 dollaria.

Aaltojen määrä

Cryptocurrency trader @ Crypto618 esitteli ADA-kaavion, jossa ennustetaan ralli kohti 0,11 dollaria ja sen jälkeen massiivinen pudotus.

„Aikaisemmin mainittu 0,125 dollarin vastusalue yhtyy myös laskeutuvan vastusviivan kanssa, joka on vedetty Jul, 24: n korkeudesta. Joten kunnes hinta onnistuu, nykyinen liike voi olla pikemminkin korjaus kuin uuden nousutrendin alku. „

Hinta on sittemmin lähestynyt tätä aluetta, mutta ei ole vielä siirtynyt sen yläpuolelle.

Siirtyminen 24. syyskuuta matalan ajan jälkeen muistuttaa A-B-C-korjausta (näkyy mustalla alla), jossa hinta täydentää C-aaltoa. Jos A: C-aaltojen suhde on 1: 1, hinta nousee korkeimmalle tasolle 0,12045 dollaria ennen putoamista.

C-aallon ala-aaltojen määrä näkyy alla punaisella. Hinnalla näyttää olevan vasta viides osa-aalto loppuun, jonka jälkeen lasku on todennäköistä.

Lopuksi voidaan todeta, että ADA-hinnan tulisi nousta kohti 0,12 dollaria ennen kuin se putoaa jälleen.